top of page

OVER KOSELIG

DE WINKEL

Koselig is een nieuwe winkel voor wonen, woonaccessoires en cadeaus. Koselig houdt van Scandinavisch en Nederlands design, van functionaliteit, van frisse stijlen, duurzaamheid, gezelligheid, de bossen en van Driebergen. Je vindt de winkel in een prachtig oud, vrijstaand pandje aan de Traaij in Driebergen-Rijsenburg. Het allerleukste is het als mensen blij en geïnspireerd door de winkel lopen en met veel nieuwe ideeën voor hun huis de winkel weer uit lopen!

IMG_2840.JPG
IMG_3388.JPG

LIAN

Ik ben Lian van Meulenbroek, geboren en opgegroeid in Brabant, en in 2000 verhuisd naar Zeist. Ik heb thuis twee pubers wonen: Daniel (19) en Cooper (1). Sinds 2023 woon ik in Driebergen, waar ik voortaan wil blijven! Ik hou van buiten zijn, van de bossen, hardlopen en van huizen kleur geven en schilderen. Muren weer opnieuw een kleur geven, en nog een keer... met meubels slepen... je kent het wel haha ;)

Ik ben al 25 jaar grafisch ontwerper en stylist, de laatste 20 jaar als zelfstandige. En sinds 15 maart 2024 eigenaar van een winkel: Koselig! Mijn liefde voor Scandinavisch en Nederlands design, frisse stijlen, kleur, functionaliteit en duurzaamheid vind je terug in de winkel. 

Duurzaam leven is belangrijk voor mij. Ik heb geen auto en reis met het ov en de (bak)fiets. Bankier groen en koop mijn spullen en kleding zo veel mogelijk tweedehands. Vandaar dat de items in de winkel zo duurzaam mogelijk zijn. En sommige producten ook tweedehands.

COOPER

Cooper is een blonde standaard labradoodle van 1 jaar. Hij houdt van eten (alles), de bossen in de Utrechtse Heuvelrug, modderpoelen en van kauwen op gedragen sokken. Zijn lievelingskleur is tennisballen-geel. Cooper werkt op dinsdag en donderdag van 09:30 tot 17:30. Tussen 12:30 en 13:30 heeft hij pauze, dan is hij aan het rennen in Park Sparrendaal of aan het wandelen in het bos.

IMG_2799.JPG
bottom of page