top of page

FOEKJE FLEUR

 Iedereen zou graag wat minder plastic afval willen creëren, maar waar te beginnen? Daarop bedachten GoodtoGive en Foekje Fleur een nieuw product: Bubble Buddy. Deze zeephouder met speciale rasp helpt je over te stappen van vloeibare zeep in plastic flessen, naar verpakkingsvrij blokzeep. Door met de rasp een kleine hoeveelheid zeep boven een emmer met warm water te raspen, heb je zo een lekker fris sopje. 

bubble buddy

BUBBLE BUDDIES

 Foekje Fleur zamelde afgelopen jaar het materiaal in voor Bubble Buddy, die voor 98% bestaat uit gerecyclede plastic zeep flessen en emmers. Bubble Buddy wordt in Nederland geproduceerd en verschijnt in frisse tinten. Hij is verpakt in een grappige giftbox, en kan samen met een stuk biologisch, vegan en palmolie-vrije huishoudzeep van het Utrechtse Werfzeep gekocht worden, zodat je direct aan de slag kunt. 

Foto's door Nicoline Rodenburg

ODDS AND ENDS

Als fabrieken draad verven om textiel te weven, maken ze altijd wat extra -just in case- maar dit extra blijft meestal over. De Odds & Ends keukendoeken en vaatdoeken zijn ontworpen om het meest te halen uit deze restanten, en zo eindeloze en steeds veranderende kleurcreaties te maken in kleinschalige oplage. Wees er snel bij, ze zijn zo op!

IMG_2913.jpg
bottom of page