top of page

KLEURADVIES

IMG_3074 2.jpg
IMG_3266_edited_edited.jpg
IMG_2826.JPG

VERBETER JE INTERIEUR MET KLEUR

 

Vind jij het moeilijk om kleuren te kiezen voor je interieur? Ben je net verhuisd en wil je een goed kleurplan dat past bij je nieuwe woning? Of wil je wel eens iets anders maar durf je niet goed? Met slim kleurgebruik kun je je woning optimaal tot zijn recht laten komen. Of snel en eenvoudig een mooie, andere sfeer maken. Kleur heeft namelijk enorm veel invloed op je zintuigen, je ervaring van een ruimte of de sfeer in huis. Wil je meer eenheid en rust in je woning of mis je die warme, intieme sfeer in een bepaalde ruimte? 

 

Met mijn kleuradvies zoeken we uit hoe je met kleurgebruik je interieur kan verbeteren of meer kan laten spreken. Ik kijk niet alleen naar jouw persoonlijke voorkeur, de combinatie van kleuren en het optisch effect, maar ook naar de onderlinge verhouding voor de juiste balans. En ik houd rekening met lichtval.

Wat kan ik voor je doen?

optie 1

Kleuradvies ter plekke

Ik kom bij je langs en samen bekijken we je interieur en bespreken we je wensen of je vraag. Terwijl we door de ruimte lopen, geef ik je ter plekke advies over  het kleurgebruik voor de muren, kozijnen, deuren, al  naar gelang jouw vraag. Aan het eind van het bezoek weet je welke kleuren je waar kunt gaan toepassen. Het advies duurt ongeveer 1,5 uur.

€ 100

02

Kleurenplan met moodboard

Ik kom bij je langs en samen bekijken we je interieur en bespreken we je wensen of je vraag. Ik maak foto’s van de ruimte(s). Vervolgens ga ik aan de slag met het maken van een kleurenplan voor het kleurgebruik voor de muren, kozijnen, deuren... al naar gelang jouw vraag. Dit kleurenplan krijg je in de vorm van een moodboard met een kleurenpalet per ruimte, kleurnummers en visualisatie van materiaalkeuzes. Ik laat je zien waar welke kleur komt en vertel je ook waarom ik deze keuzes maak.

vanaf € 300

03

Aanvullend advies

Naast de werkzaamheden en resultaten uit plan 2 krijg je ook tips over het plaatsen van je eigen meubels en het toepassen van kleur in accessoires. Misschien staat je bank beter in die andere hoek? Of zorgt een ander kleur gordijnen voor meer eenheid of gezelligheid? Ik geef je ook enkele gemakkelijk op te volgen tips om de ruimte mooi te stylen. Zo wordt alles een kloppend geheel. 

vanaf € 100

IMG_2898.JPG
drie kleuren beige-blauw-oranje_edited.j
IMG_3272_edited.png
bottom of page